Nokas Danmark

Peter Junge, adm. direktør

Vores mål er ganske enkelt din sikkerhed

Nokas er en ledende nordisk sikkerhedskoncern, som er markedsledende i Danmark med base i både Jylland og på Sjælland. Vi er totalleverandør af sikkerhedsløsninger og værdihåndtering til både private og erhverv – blandt andet banker, offentlige institutioner og butikskæder. Vores to afdelinger, Nokas Værdihåndtering og Nokas Teknik – henholdsvis værdihåndtering og sikkerhedsløsninger – er innovative og fleksible leverandører, hvis hovedformål er at skabe tryghed for kunderne.

Dansk Standard DS3999

Nokas Værdihåndtering har de to bedst sikrede tællecentraler i Europa og er certificeret i henhold til sikkerhedsbranchens standard DS3999.
Med vores to tællecentraler i henholdsvis Aarhus og Brøndby, lever Nokas helt op til det med Nationalbanken aftalte og begge vores centraler er udstyret med det mest moderne sikkerhedsudstyr, der findes på markedet.
Via certificeringen kan vi således dokumentere, at vores kunders værdier samt vores medarbejdere er top sikrede og vi er dermed klar til at kunne vækste på en sikker og effektiv måde.
Vest for Storebælt opererer vi fra et totalt nybygget center og øst for Storebælt har vi købt og moderniseret Den Kgl. Mønts tidligere domicil i Brøndby, som også huser vores administration.