Georg Jensen

Hos Georg Jensen havde man brug for at få opgraderet både adgangskontrol, videoovervågning og alarmsystem og de udtaler:

Nokas Teknik har lavet en løsning, hvor vi kan bruge langt de fleste af vores eksisterende kameraer i en mere moderne løsning. Det betyder noget økonomisk, og ombygningsfasen er blevet kortere. Det sidste har samtidig betydet færre gener for vores medarbejdere. Og vi har fået en utrolig brugervenlig løsning - både på administratorfladen og brugerfladen, som man betjener via en touch skærm. Alle medarbejdere har det godt med at betjene systemet - også dem, der er teknik-forskrækkede. Så har vi en app, hvor jeg for eksempel kan koble systemerne til og fra via min iPhone og iPad. Det gør det nemt, hvis en medarbejder for eksempel har problemer med alarmen. Teknologien bag bliver aldrig bedre, end måden vi bruger den på. Den skal understøtte adfærden, og det gør den bestemt her.

Dialogen med Nokas Teknik har været god og konstruktiv hele vejen. Jeg vil fremhæve deres dialog med vores forsikringsselskab. Egentlig kunne de bare nikke ja til alle kravene, fordi de så ville tjene flest penge. De valgte i stedet at udfordre forsikringsselskabet på, om flere af kravene nu var nødvendige. Deres faglighed er meget, meget høj. Vi har fået et meget kompleks system, men Nokas Teknik har formidlet alt i et sprog, som vi alle kan forstå.

Thomas Lundquist, Vice President Global Treasury, Georg Jensen