Referencer

Nokas sætter kunden i centrum! Vores kundeløfte ”Vi tager ansvar” gælder vores kunder og vores medarbejdere. Al adfærd er grundfæstet i dette kundeløfte og alle medarbejdere trænes løbende i denne adfærd.

Derfor glæder det os meget og gør os stolte, når vi modtager tilbagemelding fra tilfredse kunder, der skriver, at vi lykkes. Her bringer vi et par eksempler på, hvordan kunder oplever samarbejdet med os.

Nykredit


I Nykredit er vi meget tilfredse med samarbejdet, hvor Nokas er fleksible i den travle hverdag. Personalet er kompetent og vi har en ligeværdig dialog i det daglige. Nokas passer godt på vores penge.
Majken Rasmussen og Jette Hansen, Nykredit

COOP

Nokas Værdihåndtering er en innovativ samarbejdspartner, som altid har kunden i centrum.
Karsten Frandsen, Regnskabschef, COOP

Georg Jensen

Hos Georg Jensen havde man brug for at få opgraderet både adgangskontrol, videoovervågning og alarmsystem og de udtaler: Nokas Teknik har lavet en løsning, hvor vi kan bruge langt de fleste af vores eksisterende kameraer

mere...

Ok Plus

Det kan godt være, at andre kan lave det, Nokas gør. For mig gør hele deres dokumentationssystem og rådgivning bare en forskel. De har styr på hver eneste stump, de bruger. Alting bliver logget, så vi kan få et overblik, og det er overskueligt.

mere...

Fårup Sommerland

Vi har i Fårup Sommerland investeret i Nokas autoCash, fordi vi ønskede at optimere vores kontanthåndtering og reducere tidsforbruget i forbindelse med de daglige kasserutiner. Vi har nu brugt systemet i 3 sæsoner, hvilket vi har været meget tilfredse med. Det har helt sikkert indfriet vores forventninger, blandt andet i forbindelse med øget sikkerhed omkring pengehåndtering.
Morten Gade, Accounting Manager, Fårup Sommerland